first day of my life

into the wild

Kategori: funderingar

När jag, mamma & tompa var hos martina i London för ett år sen drog Martina med oss på bio någon av dagarna, för det var en film som gick som vi bara var tvungna att se. Martina och Andrea hade redan sett den 2 gånger nu och det måste ju vara ett bra betyg. Vi gick på "Into the wild" som handlar om en ung killes stora resa bort från "the society" som han kallar det. Han har precis tagit examen och hans föräldrar vill att han ska läsa vidare medan Christopher som han heter vill bort från pengar, makt och allt fel i samhället och leva på det naturen har att ge. Han ger sig ut på ett stort äventyr och träffar på vägen en massa människor som inspirerar och blir hans vänner.

      

Igår laddade jag ner filmen igen och såg den innan vi somnade... Och det slog mig vilken helt fantastisk film det här är. Det är en film baserad på en riktig historia vilket gör filmen ännu mer inpirerande :). Jag hoppas verkligen att ni får möjlighet att se den för den är sååå vacker. Naturen, musiken, känslan, vänskaperna, allt är så vackert och fantastiskt.
Jag satt med gåshud och tårar mest hela tiden, och man har en så fin känsla i kroppen. Självporträttet är så konkret och vackert beskrivet, och med musik och bilder så blir allt komplett.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: