first day of my life

Söndag.

Kategori: funderingar

Somnade sent och vaknade sent av att mamma åkte till jobbet och fick lite lätt söndagsångest eftersom det här är sista dagen att sitta med uppsatsen. Imorgon bitti 9.oo ska arbetet mejlas in och sen är jag bara en opponering (och två småkurser som jag gör i efterhand) ifrån examen. Nästa fredag, den 14e är det dags. Gaaah. Råångest och överlättad på samma gång. mixed emotions kan man säga, om det mesta i mitt liv just nu. Kaos i kropp och själ, behöver terapi, säg till om ni är öppna för samtal :)

Ska sitta några timmar till och pilla med meningar och upplägget så det iallafall ser snyggt ut, mycketmycket viktigt, oftast kan man lura några läsare på det sättet iallafall :) För innehållet är väl inte direkt att skryta över..

Tänkte se "Never let me go" men det får nog vänta tills imorgon kväll istället, tror det ska vara riktigt bra, äntligen en ny film att vara lite exalterad över, gillar Carey Mulligan som spelar huvudrollen.

Hoppas ni sover gott, det var rosa himmel idag när solen gick ner så imorgon kommer bli en fantastisk dag, lita på mig ♥

Kommentarer


Kommentera inlägget här: