first day of my life

tillbaka i sverige

Kategori: livet

Nu är vi tillbaka till verkligheten, eller vi kom igårkväll med då orkade man inte göra någonting alls, var heldöd efter mååånga timmar på buss,buss, flyg och bil hem. Men London-resan har varit heeelt fantastisk och vi har haft det så himla roligt. Gjort massa turistiskt och även hållt oss lite mer i Bayswater och Paddington eftersom Martina bor omkring där. 

Skriver mer när jag har tid, ska snart iväg till skolan och måste hinna med massa saker innan först... Äta blandannat, för sen blir det ingen mat innan ikväll när vi ska iväg till Camilla på tjej-kväll/fest och så blir det nog kåren. Jag är förskyld och snorig och har ont i halsen så kan väl inte påstå jag är skitladdad. Men det finns ju tid för förändring, blir säkert bättre framåt natten :D. Nu är det några intensiva veckor innan uppgifter och tentan är klar, vi ska flytta oxå och kanske hinna hem en gång emellan till. Mycket som ska göras, men rätt så lite tid.

Finns en massa bilder på facebook för intresserade, Madame Tussauds var klart höjdpunkten på resan, vi skrattade och fulade oss mest hela tiden =P.

bäst jag duschar nu, skriver i eftermiddag,

Kommentarer


Kommentera inlägget här: