first day of my life

tråkig fakta.

Kategori: livet

Varit på långfika med flickorna, hur underbara som helst, det är dem alltid :D. Sen traskade vi på stan en stund, fick en gratis ansiktscreme från Indiska genom "glamour"-tidningen, och så köpte jag ett vårdande nagelkit som jag ska fixa med snart när jag är klar här :D. Var i skolan igår o hade introduktion, blir nog en ganska intressant delkurs, hoppas jag iallafall. Imorgon har vi en retorikföreläsning med en Hans som Tompa precis haft i samma ämne, så kan nog få mycket hjälp från honom hoppas jag. Om han orkar hjälpa till =P.

Hade en slappkväll hemma, lagade spagetti o färssås, hur gott som helst. Håller på att ladda hem 2 yogafilmer som jag tänkte börja med, testa och se om det är min grej iallafall, man vet aldrig.

image338Ikväll ska vi hem till en klasskompis för filmkväll o godis. Blir mysigt, inte ofta man träffas utanför skolan eller när man är full så det är verkligen på tiden, skratta och snacka skit lite. Imorgon blir det kåren, Emelies bror från herrljunga kommer hit o hälsar på så då får man ju ställa upp som lekledare förstås. Torsdag blir oxå fest, vår hyresvärd bjuder både bolmens o gladan på middag o fest på kåren, skojskoj. Hoppas det är många som kommer med.

Just nu leker livet med mig och jag känner mig tillro och fridfull, sådär underbar känsla mitt bland höstdepressioner och allt. Det är flytt snart, och London ännu närmare. Vännerna är fantastiska och tompa är det bästa som hänt mig. Finns inte mycket att klaga på helt enkelt.

Bäst jag börjar leka med mina naglar nu,

Kommentarer

  • emelie säger:

    det glädjer mej att läsa att du mår bra & är tillfreds, för du är en helt fantastiskt person som förtjänar det bästa. kram!

    2007-11-06 | 23:36:41
    Bloggadress: http://www.laady.blogg.se

Kommentera inlägget här: