first day of my life

hosthost

Kategori: livet

jag gick hem efter en timme i skolan, kände inte att jag bidrog till någonting direkt.. hem till tompa för att kolla att han fortfarande levde.. sen sov vi till typ 14 tills jag kände att det var dags att ta tag i livet och åka hemåt för att plugga lite.. åt lite frukost och efter det kändes det mycket bättre.. bara hostan som stör, men det gör ju inte så mkt.

Så nu ska jag sätta mig med min ret en stund och skriva lite till som jag kommit på och sådär.. vara lite duktig iallafall. Jag känner mig inte så stressad utan det känns som om det kommer lösa sig bra till kl 12 på fredag, hoppas bara att jag blir nöjd över det som jag skrivit...det är ju så himla svårt att veta vad de förväntar sig och sådär, men det löser sig alltid.

På onsdag är det klassfest :D alla hjärtans dag också, men vad tusan, en fest kan man ju inte missa. Vi får kramas på dagen istället, mysa kan vi göra annan dag, det är vi duktiga på =)

Ikväll är det "ett herrans liv".. blir nog att åka och ta hand om tompa så han få i sig lite mat, hihi. leka mamma eftersom vi inte har någon egen mams här ju.

puss

Kommentarer

  • Madeleine säger:

    tack tack, dagen har varit toppen hittills...Anton håller på med ngn överraskning i köket nu...hihi, love it! ;)

    Lycka till med din ret, och krya på er!

    KramKram

    2007-02-12 | 17:12:26
    Bloggadress: http://maddies.blogg.se
  • Emmie säger:

    Hej hej! Skönt att höra att du blivit lite bättre! Men skäm inte bort honom för mkt, han spelar säkert bara =) Puss

    2007-02-12 | 17:31:12
    Bloggadress: http://emmiekarlsson.blogg.se

Kommentera inlägget här: