first day of my life

söndagsplugg

Kategori: livet


Eller nu har jag iofs varit vaken i drygt 3 timmar.. inte gjort så mycket än, håller på att plugga och ge svar på den fråga jag ställt till imorgon på seminariet.. tror det kommer att gå bra, den här boken känns inte så svår, utan mer logisk och självklart... men visst finns det saker som man kan ifrågasätta..

Det är grått utanför fönstret och tompa har gått iväg med stefan o patrik för att träna.. bra för mig, får jag lite ensamtid :D det är skönt det oxå, även om jag mer och mer känner att jag inte trivs att bo ensam. Efter 21 år med katter och familj och hög musik och alltid liv och rörelse så känns skrubben mest som en hak när ajg inte har någonting för mig, man känner sig ensam, och det är alldeles för tyst för min smak. Men det är ju så det är, man måste ju klara av det oxå såklart, jag är ju ingen mes, hihi, även om det ultimata boendet för mig skulle vara ett kollektiv med både människor och djur, renliga och skötsamma förstås, annars är det inte s rooligt..

nu gick stefans kompis david förbi fönstret, hihi. han är rolig.. =)

top model-maraton på 3an, gluttar lite ibland och blir avundsjuk på sabinas hår.. ohh det är så stort och rött och mysigt :D mitt svenneblonda hår är inte så mycket att hänga i granen om man jämför...!

Nepp nu ska jag lägga mig under filten och fortsätta mitt pluggande så jag låter smart och kunnig imorgon, kanske för första gången i mitt liv =P haha.

trevlig söndag,

P U S S

Kommentarer


Kommentera inlägget här: