first day of my life

mysig dag.

Kategori: funderingar

Idag har vi varit så himla effektiva och haft en mysig och julig söndag, första advent :). Vi var uppe 06.20 för att åka till stallet, hade morgonfodringen. Red och fixade samtidigt så vi var hemma vid halv10 tiden tror jag. Duschade och fixade oss och drog sedan mot Väla och Ikea i Helsingborg. Hittade fina underkläder från Gina, juligt röda :). Sen strosade vi på Ikea, köpte lite julpynt och lite blommor..

Resten av dagen har vi lyssnat på julmusik och pyntat så nu har vi det jättefint i både vardagsrumsfönstret och i sovrummet. Mysfaktor. Nu sitter vi vid var sin dator och jag ska snart sätta på en go film att somna till. Imorgon blir det praktik igen, 2 veckor kvar nu ju, fasen vad tiden går fort. Upp kl 07.00.. Men nu börjar man bli van vid det så det känns inte så jobbigt längre, skönt det. Hann iväg till stallet och pyntade Landolas box oxå, hon blev glad, haha.

Igår var mysigt hos Milla, vi pratade massa och hade det skoj, de andra på festen festade och skulle ut men jag och linn drog hem istället, så skönt att inte vara bakis idag, man får så himla mycket ut av dagen då minsann :). Älskar mina vänner såklart, men det vet ni ju redan, haha.

Ha en härlig första advent vet ja,

Kommentarer


Kommentera inlägget här: