first day of my life

Utmanad så här på natten

Kategori: funderingar

Jag blev minsann utmanad av Emmie på någon slags "visa din sanna sida-grej". Och eftersom tompa ligger och kollar på Batman så har jag ju inte direkt så mycket annat för mig...

De regler som gäller är
-Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget.
- Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade.
- Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor.
- Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.

Sju saker om mig:

♥ Jag gråter till alltalltallt... Både min mamma & pappa är väldigt lättrörda och har gett alla barnen dessa egenskaper. Visst det är fint att bry sin om sin omgivning, men herregud mina ögon vattnas såfort någon säger något i princip :) Just nu gråter jag för att Kevin i Idol är en helt fantastiskt människa.. Snyft :)

♥ Jag har döpt min (vår) första son redan, han ska heta Arvid Gullberg. Arvid efter min morfar som är i himlen nu, och när jag berättade detta för min mormor så grät hon floder, såklart.. Dessa tårar :)

♥ Jag har ångest över att bli vuxen. Helst vill jag bli någon slags "Van the man" där jag slipper gå från universitet och ta tag i mitt liv på riktigt. Jag vill läsa kurs efter kurs och slippa tänka på den oändiga framtiden som komma skall. Jag vill festa, sova, och njuta livet lite till innan alla måsten kommer. Samtidigt längtar jag till att som ska komma :)

♥ Jag önskar att jag hade flera miljoner på mitt konto.. Tyvärr är jag en såndär ytlig person som faktiskt tror att man till viss del blir lycklig av pengar.. Om jag hade pengar hade mina visioner varit oändiga.. Nu måste jag begränsa mig då jag inte har pengar nog att utföra alla mina drömmar jag skulle vilja göra.. Men kanske en dag :)

♥  Jag snittar ungefär 10 serier i veckan, och ser på alla serier jag kommer över. One tree hill, Gossip Girl, Grey's Anatomy, Private Practice, The Hills, Ensam mamma Söker, Bonde Söker Fru, Idol, Desperate Housewives, Brothers and Sisters, Prison Break, Entourage, Californication.. Jaa ni ser ju. Min bror frågade mig någongång hur jag kan lägga så mycket tid på påhittade historier.. Kanske för jag ibland vill drömma mig bort och längta till något annat.. Eller bara för jag har alldeles för mycket dötid :)

♥ Jag kan inte gå hemma i "vanliga" kläder. Såfort jag kommer hem åker en av tompas t-shirtar på och mysbrallor/pyjamasbyxor på. Jag kan inte andas annars ! Tompa tycker väl inte att det är jättesexigt alla gånger men va fan, man måste ju vara bekväm.

♥ Hemskt, men sant.. Jag ser på alla modeller på tidningar, på tv och så vidare, och önskar jag var mindre, smalare..blablabla... Jag tycker det är sorgligt att jag ens behöver tänka på det då jag vet att jag absolut inte är överviktig.. Men eftersom allt runt omkring oss genom media påpekar hela tiden att vi behöver träna mer, äta rätt, se rätt ut, ha rätt kläder, så är det svårt att känna sig nöjd.. Alltid vill man bättre. Men eftersom jag snittar 2hg godis varje dag kan jag väl inte förvänta mig några under :) haha..Men det gör inget.. Som en kompis till mig säger : Jag har en kille som vill ligga med mig, så va fan bryr jag mig om det.. haha.

Jag utmanar:
Laady.blogg.se
Lynne.blogg.se
Lime1985.blogg.se

Eelinw.blogg.se
Johnvalenica.blogg.se

Jaa och alla andra som vill såklart !

Kommentarer

  • John säger:

    Joanna jag håller med om en hel del av det du skrev. Jag ska se om jag hinner göra utmaningen senare idag. Gör jag inte det kommer det säkert flla i glömska för jag är lite allt eller inget. ha en fin lördag.

    2008-11-08 | 07:36:52
    Bloggadress: http://johnvalencia.blogg.se/
  • elin säger:

    här har vi en utmaning jag ska ta tag i när jag har tid. förmodligen imorn, söndagar brukar vara bra för sånt! ha det bra ikväll!

    2008-11-08 | 16:53:29
    Bloggadress: http://eelinw.blogg.se/

Kommentera inlägget här: