first day of my life

January 20

Kategori: funderingar

Jaa, nu har csn kommit. Lycklig :). Nu ska fixas träningskort, kamera, fyllt kylskåp och ordentlig mat till katterna. Efterlängtade pengar minsann. Bou och jag sitter vid datorn nu, kollar om det finns några spexiga jobb i Motala i sommar, lika dött som vanligt. Svårt att söka jobb 30mil bort.. Men det löser sig. Mamma o jag pratade om det igår iallafall och nu längtar jag hem sååå mycket.

Sommar ute i stugan är det BÄSTA som finns. Jag skulle kunna sitta på altanen under parasollet dygnet runt, dricka vin, prata, skratta åt katterna, spela kort, grilla, njuta livet :). Ska prata med Madde också om jag får ha Landola hos dem på bete, det blir nog bra det här!! Hoppas Martina också ska vara hemma!

Ätit lunch och druckit stooor kopp kaffe och nu känner jag mig lite bättre. Snorig och hängig som tusan idag, blä.

Har några roliga helger framöver oxå, eller denna helg blir nog rätt lugn men nästa helg ska vi till Göteborg och fira Emmys 25årdag, ska bli toppenkul. Och helgen efter fyller tompa 25 så då ska vi till Motala och ha kalas. Sen är det Februari och då är det snart april typ.. Våren går alltid så himla fort, härligt. Älskar att våren kommer så tidigt härnere!


Kommentarer


Kommentera inlägget här: