first day of my life

january 23

Kategori: funderingar

Skola idag 9-16... Somnade sent inatt och trodde jag skulle däcka i soffan efter maten ikväll.. Men nu sitter jag här urpigg och ska gå upp 6.3o imorgon för att åka till stallet och släppa ut hästarna.. Har kommit in i en dååålig rytm igen, måste ändra på mina rutiner. Somna vid 23 istället för 2, vakna vid 8 istället för 10... Har så mycket skola i vår plus att jag inte orkar att gå runt och vara trött hela tiden, vill ha energi till allt skoj som händer.. Sover man för mycket är man trött helt enkelt! Får väl skylla på att jag varit förskyld hela veckan dessutom! Får fixa detta med en början på måndag.

I helgen ska jag och tompa bara mysa. Jag ska köpa träningskort och kamera imorgon tänkte jag, sticka till Linn på Expert och inhandla en fin. vet dock inte om jag ska ta en röd eller guld..

Vi ska städa och tvätta oxå och ja bara vara.. Även fast man är sambos betyder inte det att man ses allt för ofta.. Ofta är båda trötta på kvällarna och däckar i soffan :) Mysigt det oxå men lite kvalitetstid är VIKTIGT. Mina vackra tulpaner jag fick av ♥ i måndags blommar och är så vackra. Synd att vi inte kan ha plockblommor mer ofta eftersom våra katter har en fetish med att ta tassen i vasen och dra ner vas + blommor + vatten över hela bord och golv = kaos... Katterna styr vårt liv, men jag hade aldrig valt bort det :)

Sett Couples Retreat ikväll, rolig romantisk komedi med Vince Vaughn och Malin Åkerman.. Bra kvällsunderhållning.

Imorgonkväll blir det förmodligen en tripp till Camilla.. Några av hennes kompisar från Alingsås kommer hit så de ska nog ut.. Jag skippar nog stan men lite vin har aldrig skadat någon :). Får se om Thilda och gänget hänger på oxå..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: