first day of my life

onsdag,

Kategori: livet


Imorgon drar vi hemåt Motala i gröna faran igen. Ska bli ganska skönt att få lite ordentlig mat och lite ompyssling :) Självklart ska jag rida och kanske träffa några vänner. Men inga måsten, den här helgen ska jag göra saker för mig själv har jag bestämt..
Skulle vilja fixa utväxten, sola, få ansiktsbehandling, få massage, köpa en ny vårgarderob. För allt detta behövs pengar, någonting jag absolut inte har.

Jag måste skaffa mig ett jobb. Tompa ska iväg till Maxi-motala på fredag och höra om sommarjobb, tänkte att jag skulle följa med då och lämna ett brev, se vad som händer. Man måste ju iallafall försöka. Tyvärr verkar det som att man måste känna någon för att kunna jobba där, men det blir som det blir. Finns ju andra alternativ oxå..


Skulle vilja vara här i Halmstad lite oxå i sommar, tänkte kanske ta en sommarkurs om jag inte får något jobb. Fanns någon om hästens fysiologi, haha, hur slappt som helst. Ska väl söka den iallafall, som en plan B. Men jag skulle så gärna vilja ha ett jobb i sommar, skulle vara toppen. Måste ta mig i kragen nu, varför skulle jag inte kunna få jobb för, alla andra har ju det.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: