first day of my life

söndagkväll.

Kategori: funderingar

Ohh vilken härlig helg jag haft, helt ensam, det går det också faktiskt :) Igår eftermiddag följde camilla och ludde med mig till stallet och jag red medan dem var ute och strosade i skogen en timme... Sen åkte vi hem till dem, och gick förbi hemköp för att handla ingridienser? till pastasallad med lax, fetaost, och soltorkade tomater. Det blev SÅÅÅÅÅÅ gott, ska helt klart laga det i veckan oxå. Sen gläppte vi runt på tvn, kollade på olika serier och prata bort tid. Vid 23 fick jag taggtråd-ångest och var tvungen att åka hem och kolla till henne, inga bäbisar än, men snart så tror jag, jag har tippat fredag natt senast :). Somnade ungefär 10 minuter efter hemkomst och vaknade vid 9 och satte på morgonkaffe!

Idag har jag glott film på dagen, städat och läst pluggböcker, och sen haft en dunderhärlig eftermiddag/kväll i stallet med Issa och hästarna. Vi drog bort till travet och galoppera och jobbade hästarnas kondis (min med förövrigt) och kom hem nöjda och glada vid 7-tiden.. Ohh vad underbart stall-livet är såna här dagar, skulle inte byta bort det mot NÅGONTING i hela världen.

Nu ligger jag och skriver här, kollar twitter och skvaller, och jaa det vanliga. Ska nog laga mig nåt gott att äta... Tompa stannade i Malmö tills imorgon så jag får klara mig själv en natt till. Det är Mtv video music awards inatt som jag nog ska kolla på, om jag orkar hålla mig vaken.. Imorgon är det frissan som gäller, och sen fortsatt träning med landola såklart :) Guuud vad kul det är att sätta igång och rida ordentligt igen!!

Nu har jag haft 2 vita helger så nästa helg är jag nog sugen på vin igen. Systeryster fyller år på fredag också, detta måste ju firas på något sätt :)!

 festsugen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: