first day of my life

söndag.

Kategori: funderingar

Och så var det söndag igen.. Har träningsvärk efter städdagen i stallet igår, men det gick bra, var dock sjukt trött eftersom jag gick upp så tidigt. Idag har vi gått en promenad och hämtat bilen och sen tog vi en fika på Epresso House. Det är härlig väder ute, sensommarvärme nästan.. Man får njuta av dessa dagar nu, det kommer ju inte vara för evigt.. Hösten i Halmstad är ju inte direkt känd för att vara härligaste i Sverige, men äsch, det ska bli lite skönt med mörker och regn också..

Kattungarna mår bra, taggtråd är lite orolig och har velat flytta dem under sängen två gånger, men nejnej, där får dem ju inte ligga. Nu verkar hon dock gått med på vår överrenskommelse.. Hon får ligga i lådan men den står i sovrummet istället för vardagsrummet. Antar att hon vill ha lite tyst och lugn.. Fast det verkar som hon gillar att ha oss runt omkring, nojig :) De buffas och bråkar om mjölken, och stackars tagg bara ligger där.. Att hon inte blir rastlös. Men det är mysigt som tusan det här!

Nu ska jag vika lite kläder och diska.. skönt att ha lite fint till måndagen. Har kvällsfodringen i stallet så ska inte dit innan 6 typ.

tjooo..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: