first day of my life

närmar sig slutet..

Kategori: funderingar

Nu börjar nollningen att lida mot sitt slut, och det känns faktiskt skönt. Det ska bli toppenroligt på lördag att avslöja oss och få bete oss som vanligt runt våra söta "nollor". På kvällen blir det förfest med oss tvåor medan nollorna är på finsittning så vi får festa med dem lite senare på kvällen, dåligt shockade de kommer att bli när vi alla är så snygga och trevliga, inte riktigt som vi sett ut och betett oss de senaste dagarna, haha..

Imorgon bitti är det frisördags och jag är förväntansfull, hoppas det blir jättejättefint, jag är lite nervös men va fan, man måste ju våga lite oxå, inte gå runt och vara försiktig hela livet, ska bli roligt med lite förändring. Efter frisören drar vi till Helsingborg och Ikea för att handla loss lite, har dock inte fått csn-pengarna än så det får gå på tompas konto sålänge, haha han är ju rik den här månaden, inte ofta man är det nu för tiden.

Ligger och glor på Hell's Kitchen, haha han är ju grym programledaren, jag hade varit galet rädd för honom om jag varit där :) Tur jag inte är det, jag är ju inte så bra på att laga mat för den delen heller, bara lite lagom så man överlever dagen.

Nu ska jag krypa under täcket och kolla klart, sen soova.

Om 3 dagar flyttar martina till Lund, såå exalterad för hennes skull, ahh hon kommer ha så roligt där nere :)!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här: