first day of my life

Jobba.

Kategori:

Idag har jag och Maja spenderat förmiddagen i Fornåsa på mitt jobb. Pratat hösten och umgåtts ett litet tag. Härligt att komma dit och få så mycket positiv energi, och barn är ju barn, helt fantastiska :). Som det ser ut nu kommer jag jobba tre dagar i veckan från början av september. Helt underbart, det innebär ju att jag kommer hinna vara med Maja också lite mer än tänkt från början. Känner mig så glad och lättad över att ha hösten löst, och att allt faktiskt känns bra, även om mammahjärtat gärna vill vara nära Maja varenda sekund av varje dag.. Men det fungerar ju inte, och det kommer bli mysigt och värdefullt för Oskar och Maja att få tid tillsammans.
 
I eftermiddagen ska vi till stan och leta tunna vantar medan Oskar ska på ett möte, och sen är det storhandling på schemat. Det gör jag gärna själv, en stund ensam och lite lugn och ro :).
 
Imorgon är det mammadejt och på fredag 8 månaders bvc-kontroll. Igår blev hon ju 8 månader, och dagen till ära tog hon några stapplade krypsteg, men hamnade fort på magen igen. Det går ju tusen gånger fortare att åla sig fram ju, lilla dammsugaren ;). Hon har i dagarna lärt sig att sätta sig upp från magläge också, så så duktig och man märker att hon blir stolt när vi hurrar och applåderar!
 
Upptäcker världen.
En lugn stund.
Att överösa mamman med pussar är kul.
Ikeastrosande efter läkarbesöket i Lkpg igår tillsammans med mormorn
(godkänt av doktorn igår också, allt är bara toppen)!
 
LYCKA ÄR ATT FÅ VARA DIN MAMMA & PAPPA ♥!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: