first day of my life

utedag.

Kategori:

Vi har varit ute hela dagen nästan, lekt på altanen, klippt träd, planterat rosor och ätit lite gräs (vissa av oss). Mamma kom hit efter oss så vi stack till Oves plantskola och köpte rosor och sen promenerade vi till Jysk när Maja skulle sova. Världens bästa mamma, hon ringde nyss och berättade om en av "sina" rådjur (hon fodrar dem hela vintrarna med mat) med bebis i magen. Tydligen såg hon bebisen röra sig massa i magen, och vi ville hon bara dela det med någon. Fint ♥! Hon är nog den största djurvännen jag känner och bryr sig om allt och alla.
 
Nu har Göteborg horse show satt igång så jag sitter bänkad framför svt-play när tillfälle ges. Duktiga svenska ryttare både i dressyren och hoppningen och det är så kul att se. Hoppas på massa framgångar för dem i helgen, oh så kul det hade varit att vara där.
 
Snart helg igen, och efter det valborg. Och hurra för solen som jag hoppas visar sig mycket framöver.
 
Underbara glada energipratkvarn med de blåaste ögonen jag sett ♥. Idag har vi skrattat så vi gråtit åt alla dina ideer och hyss och svammel du har för dig. Hur lycklig kan du göra oss egentligen, det finns inga gränser för den kärlek vi känner för dig tokunge. Älska är inte starkt nog ord att beskriva känslan i kroppen.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: