first day of my life

tofsfrilla.

Kategori:

Majas lugg väntar ivrigt på att resten av håret ska växa till sig (just nu har hon en bad hockeyfrilla) men under tiden är det mycket tofs mitt på huvudet. Hon fick till en fin frilla idag när vi tog bort tofsen :).
 
'
(ignorera den galet dammiga hyllan, haha) 
 
Haft en mysig måndag tillsammans med Sanna och Ronja och deras barn, och på eftermiddagen målade jag första lagret på en bänk vi ska ha på altanen. Vitt ska det bli. Hoppas på att hinna måla lager två imorgon när Maja sover. Vi ska hinna med att träffa mormorn också som vi inte sett sen fredags.
 
Vi har precis betalat räkningar och konstaterat att vi inte kan åka jorden runt denna månaden heller, attans ;). Men en ny bilstol till Majan får det bli iallafall fortast möjligt, hennes ben får knappt plats i den andra längre. Och så ska vi komma golv till frökens rum, svårt att välja färg. Vi ska ha vita vägger med stickers i färger och fina stora tavlor är planen, men frågan är om det är finast med typ ek-färg eller ljust trä eller mörkare... Ah dessa val... Det löser sig, än så länge sover hon ju bäst jämte mamsen, så ingen brådska!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: