first day of my life

jävla tjat

Kategori: livet

idag är det ett jävla tjat här hemma.. att dom orkar hålla på.. gode gud, sluta bry ER. jag klarar mig alldeles utmärkt, och det hjälper inte vad ni säger och gör iallafall, det hjälper inte vad någon säger.. förrutom DU. dig lyssnar jag på och jag försöker bättra mig, jag lovar.

Blir en filmkväll ikväll, ingen dator, börjar ju bli tokig i att sitta här, men det är ju smidigt eftersom jag gör alla mina läxor o.s.v här... Hmm.. måste läsa svenska också för jag har prov måndagen efter lovet, och på lovet vill jag minsann inte plugga hela tiden juuh. Då ska vi ju till halmstad. 7st är vi som åker ner nu, jag o martina, mli, robban, kim, brage och hans bror, och så är ju pojkarna där nere. Gud vad kul det ska bli, skönt att åka härifrån ska det bli, jävligt skönt. fest och skratt och mys och kärlek, det kan inte bli bättre.

vill ha helg nu... torsdagar är alltid så tråkiga.. ska träna imorgon och bada o sola, det blir skönt det, en dag för mig själv, behövs när det här jävla huset är så litet.. man kan ju inte ens få gråta ifred.. hur ska man då kunna läka ?!! orkar inte försvara mina handlingar hela tiden, det är som det är och jag kan inte göra någonting åt det, hur mycket jag än vill.

hej då, vi hörs imorgon, jag orkar inte med er idag. inte alla förstås, vissa stöttar, TACK för det.
puss

Kommentarer


Kommentera inlägget här: