first day of my life

gooodnatt

Kategori: livet


harrys var en katastrof, förfesten var dock rooolig :D. singstar är alltid roligt, så det så..
en halv flaska vin var vad jag fick i mig idag, lika bra att vara nykter..men det är ju som det är nu... vi beslöt oss för att åka hem, och resten är som man säger, HISTORIA. jahopp.
bilen står hos adam och den hämtar jag imorgon, eftersom jag måste städa efter oss i hans lägenhet när han var en ängel och lånade ut den till mig o. mitt folk, hihi, mera sånt.. städa är ju roligt, iallafall när man städar åt andra.. hos andra..

heeey, ta 40steg tillbaka ungefär, du beter dig värre än en tjej... menmen, skyll dig själv, eller hur lii :P hoho. det blir ju vad man gör det till.!

I halmstad regnar det massa, det fick jag veta av T nyss, vi tog ett nattsamtal medan jag åkte taxin.. vi struntar i utklädnad, lika bra det.. evil smurfs får dom vara själva, jag och martina ska vara snygga och flörta med alla söta studenter, hihi.

nu ska jag sova till kl 11.30 imorgon då klockan ringer för idolreprisen.. gött. perfekt söndagsunderhållning..

undrar hur V har det i skottland.. han är säkert fuller. hihi. det gör han rätt i.

längtar till onsdag, pallar inte en dag till i den här stan.. orkar inte.. vill BOOOOORT. flyg mig iväg bara, vart som helst där folk inte är dumma i huvudet o. sjukt trögtänkta.. men det är ju så det är, motala..

saknar min bror, snyft.
mamma pappa o martina kommer nog snart, ska försöka somna så jag slipper ta ngt samtal med mamsen,,. inte idag igen.. jag KLARAR MIG. good.

my life, my rules..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: