first day of my life

2016

Kategori:

Jag vet inte ens i vilken ände jag ska börja. Blir alltid lite jobbigt att blogga igång igen när man glömt av det ett tag. December är nu över, finafina julmånad. Julfirandena är över, barnen njöt av uppmärksamhet av sina familjer på både min och Oskars sida och tyckte tomte var en fräsig typ som kom med härliga julklappar av alla de slag. Vi bodde hos mamma och pappa några dagar då både Rickard, Martina och Sam varit hemma. Kvalitetstid tillsammans och Maja var i himlen såklart. Saga med men hon är ju alltid världens gladaste bebis typ bara hon får vara med 💕. Oskar jobbade i mellandagarna så jag och barnen spenderade tid med min familj som sagt, snön kom ju lägligt på annandagen, så Majas snowracer som mormor och morfar gav i julklapp kom med perfekt tajming. Vi har fikat, pusslat, läst miljoner böcker och pratat en himla massa. Maja fick klossar och stavar i julklapp som är en succé, hon bygger och fantiserar sig iväg i olika världar. Hon gör konstverk av kartonger, papper och allt möjligt tokigt hon hittar och jag märker så mycket kreativitet i henne som jag inte sett förut på samma sätt. Häftigt!

Tomten kom två gånger denna jul 👏🏼
Familjen!

På nyår så var vi här tillsammans med Oskars bror med familj. Vi började dagen på isbanan med fina vänner och även om Maja var mäkta road av skidskoåkningen så hade vi det mysigt. Sen hem och börja pyssla med mat, dukning och piffa till sig själv och barnen. Det blev en mysig och perfekt kväll även om Saga sov oroligt pga raketer som smällde mest hela kvällen. Vid 23 fick hon komma med ner och fira in 00-slaget med oss andra, även barnen var vakna men Maja somnade i min famn några minuter efter, alldeles tokslut efter lek med Lilia hela kvällen. De hade så kul och deras skratt värmde våra hjärtan många gånger, älskade ungar, jag hoppas ni alltid kommer hysa kärlek för varandra och vara varandras bästisar ♥️.

Imorgon ska vi ha pulkadejt med ett helt gäng familjer, vi längtar.

En vecka kvar på ledighet för Majan, sen dags för sista rycket på heltidsmammaledigheten, 29 feb börjar jag jobba 3 dagar i veckan på Angeshögs förskola och jag är väldigt förväntansfull. Såklart kommer jag sakna Fornåsa, barnen och mina gamla kollegor, men möjligheten att gå till jobbet på 5min vägde upp att behöva pendla. Dessutom är förskolans miljöer fantastiska, personalen och chefen verkar toppen och de har musikinriktning vilket jag tycker är såå kul. Att jag inte ska få vara hemma med barnen heltid mer känns sådär och jag ska vara ärlig, men jag unnar verkligen Oskar tiden med dem, efter sommaren har vi två förskolebarn och sen rullar ekorrhjulet igång även om jag (eller Oskar) kommer fortsätta jobba deltid.

Jag ser fram emot 2016. Det kommer bli en härlig resa tror jag 💕!

Att få se er relation blir starkare, det ser jag mest fram emot 2016 💕
Nyår och pulka och skratt som gör ont i magen.

Livet är fint och jag är så tacksam för allt det jag har. Vi må ha lite med pengar på banken med är rika på människor runt omkring oss som vi älskar så 💜.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: