first day of my life

filt.

Kategori:

Ligger under filten i soffan och är alldeles jättetrött i kroppen så alldeles strax ska jag gå och sova, ladda upp för måndag imorgon. Vi har haft en jättemysig helg, träffat familjen Svärm, varit på marknad och i mjölby simhall och Saga har fått bada i bassäng för första gången, och det var en succe, alldeles toklycklig var hon. Maja och Oskar åkte rutchkanan 100gånger minst och sen har vi bara myst hemma, lagat morotssoppa och smaskigt bröd och gosat i soffan framför pettson och findus. Imorgon blir det biblioteket och sen en sväng på stan och köp av fler trosor till Maja, förstår inte alls vart de försvinner.. På tisdag efter förskolan ska vi in och träffa Dr.Bang på barnkliniken, Majan tog blodprov i fredags och vi hoppas alla sköldkörtelvärden ser ut som de ska såklart! Jag tror världens bästa mamma också skulle följa med och hjälpa mig rodda barnen, hurra för det :). Nästa vecka ska vi på återbesök för hennes pollenallergi som vi upptäckte i våras också, pust, det är mycket sjukhus nu, något som Maja är mindre nöjd med kanske, men hon är en tuffing så det ska nog gå bra. Nu väntar vi bara på första tandläkartiden också, haha, det kommer bli spännande. Tippar på att hon absolut inte kommer varken hoppa upp i stolen eller visa upp sina tänder, det brukar vara så :).
 
Imorgon kväll ska jag iväg och träffa lite tjejkompisar, så välbehövligt och mysigt, längtar verkligen. Saga får förstås följa med, men förhoppningsvis hinner vi med att avsluta några meningar och prata om ditten och datten, något som det är dåligt med när de större barnen är med, haha.
 
morgongosingar.
I en lekpark :)
 
Frukost framför tvn. Oups 🙈
Glada jag som sitter kalasbra nu 👍🏼

Majan väljer gärna kläderna själv, och det får hon ju såklart, men då kan det bli lite hur som helst också, haha. Och tvålflaskan bars i handen till och från badhuset, den skulle minsann inte packas i nån himla väska.. Om jag bara kunde få vara i din hjärna några minuter någongång Maja, det vore nog en riktig fest.

Tack och godnatt ♥️

Kommentarer


Kommentera inlägget här: