first day of my life

Tjoff

Kategori:

Himla tomt med inlägg här såg jag nu.. Denna vecka har vi firat Oskar som fyllde år i tisdags, med sång, paket och mat ute på restaurang. Och idag har hans familj varit här och firat. Igår var Maja iväg på maskeradkalas och firade Esther som fyllt år, det var hennes första kompiskalas och en succé verkar det som 😊🎂 Jag, mamma och pappa var iväg hos mormor också som fyller 87år idag. Lilla älskade mormor som nog ingen av oss trodde hon skulle ta sig igenom förra året, men det visade sig att hon är en riktig kruttant, om än i en väldigt skör kropp 💕. Så märkligt det är livet. Först föds man, totalt beroende av människor, sen växer man upp, slår sig fri, blir vuxen och självständig och sen, när ålderdomen kommer då blir man totalt beroende igen, men denna gång inte av sin mamma och pappa som en nyfödd alltid har vid sig, utan av egentligen främlingar som gör allt med en som man själv inte kan göra. Det måste vara så tufft att acceptera, och inse att livet rinner ur ens händer... Så sorgligt och ledsamt, när värdigheten över sig egna kropp och sina egna val försvinner. 

Nästkommande vecka är det min tur att fylla år men först tar vi en vecka utan så mycket måsten. Ett föräldramöte ska vi gå på, som tyvärr är samtidigt som min yoga så den får jag vara utan denna vecka, himla tråkigt, det är en av höjdpunkterna på veckorna. Annars är det vardagslunk, babysång, förskolan för Maja litegrann och en massa mys och lek förstås. Jag älskar att spendera dagarna med mina två prinsessor, det slår allt. Ska iväg på möte med min chef om några veckor och bolla tankar om framtiden, och jag ska vara kvar i fornåsa eller hitta ett jobb inne i stan, finns för-och nackdelar med båda alternativen men att slippa pendla och slippa ha två bilar väger ganska tungt just nu iallafall. Och möjligheten att kunna cykla. Men jobbet stänger jag av länge till och går in i mammaledigbubblan ett tag, för jag är inte redo att acceptera hur fort tiden gått denna gång 💕.

Nu ska jag slumra här, och ladda upp för måndag!

Min härliga familj.
MIN, alldeles egna. Så häftigt!
Vår vackra bebis som är den gosigaste jag vet.
Och min tokiga treåring som har så mycket tankar, frågor och ideer för sig just nu att man blir alldeles matt, och rörd, och fnissig och stolt. Du kommer alltid vara den som gjorde mig till mamma, min största vinst i livet var när du kom till oss, vilken jackpot ♥️

Kommentarer


Kommentera inlägget här: