first day of my life

Tiden

Kategori:

Tiden tiden tiden, livet verkligen rusar på och fokus är vardagen och att njuta fullt ut av mammaledigheten. Nu har jag 3mån kvar på heltid som ledig och sen ska jag jobba 3dagar i veckan fram till sommaren och Oskar får ta hand om våra älsklingar. Jättehärligt för dem såklart men ledsamt för mig, samtidigt som jag faktiskt längtar efter att jobba på förskola igen, vara fröken och vara pedagog. Allt har sina för-och nackdelar såklart. Vart jag ska jobba är inte bestämt än, jag söker jobb i stan men trivs ju så bra i Fornåsa också så det är en balansgång vad som väger över, vi får se vart det slutar 😊. 

Njuter fullt av dessa stunder 💜

Första advent är snart förbi och vi tände som så många andra ljuset imorse vid frukost. Sen har dagen rasar förbi i snabb fart, jag var i Linköping på ärenden medan Oskar och tjejerna var hos farfar i Borensberg. Sen hem och mysa en sväng innan gympa, bara majan och jag, jättemysigt hade vi det!


Igår var vi på dop för Signe, i en vacker liten kyrka på landet. Sanna och Martin bjöd på kalasgott fika och eftermiddagen var jättemysig tillsammans med vänner och deras släkt. Signe fick massa fina presenter, vilken lycka! Tusen tack igen för att vi fick dela dagen med er 😊💕!

Finklädda tjejer.

Nu sover minifolket såklart, Saga en aning oroligt då tand2 däruppe håller på att visa sig, och efter den hoppas jag det blir lugnt ett tag så vi får sova ordentligt på nätterna. Älskade bebisen som blev 9månader igår. Helt osannolikt, bara några få månader kvar och då har det gått ett helt år sen hon kom till oss, magiskt! Älskade tokiga vilde ♥️!

Pannkaksfest!


Kommentarer


Kommentera inlägget här: