first day of my life

Phew

Kategori:

Väldigt glad över att denna dag är över, såå slut i huvudet efter en lång förmiddag på sjukhuset. Vi fick en tid hos läkare på barnmottagningen idag på morgonen efter att jag ringt och gråtit i telefon över Majas ögon igår och hur vi alla lider av det. Fick träffa världens härligaste Bengt som ingav massa trygghet och kunskap men Maja hatar verkligen allt kring sjukhus efter alla besök sen hon var bebis fram till nu så hon bröt förstås ihop redan när vi skulle väga och mäta.. Och sen fortsatte det. Gjorde pricktest och då fick hon nästan panik för stt hon blev fasthållen, men vad ska man göra, finns ju inga genvägar. Mormorn var med (JAG ÄLSKAR DIG) och tog hand om Saga/tröstade och läste och lekte i väntrummet med Maja mellan alla anhalter. Pricktestet visade inget men vi fick två allergimediciner och håller nu alla tummar att detta fungerar. Ska tillbaka på fredag och är det inte bättre då blir det specialistläkare i Linköping... Suck... Vill inte, orkar inte..

Resten av dagen spenderade vi hemma och försökte få nya krafter, sååå trött i huvudet efter allt jobbigt, hatar när hon är så ledsen och oresonlig, känner mig värdelös. Maja somnade i min famn när vi kramades i soffan efter lunchen, mitt älskade tappra hjärta ♥️ sen kom farfarn och hjälpte till att bygga staket och Maja cyklade på gatan. Äntligen har hon fattat hur man trampar, hon var så stolt! Heja dig!

Imorgon ska hon till förskolan förhoppningsvis om ögonen är ok, jag på efterkontroll och sen måste jag ge mig ut och motionera när Oskar kommit hem. Såå slö!

Morgonmys, Saga får första godmorgonpussen nu för tiden😍
Glassfest när man varit duktig 😊
Meckar med cykeln!


Kommentarer


Kommentera inlägget här: