first day of my life

Lunk

Kategori:

Hej i söndagsdimman. Sitter i soffan hos mamma och pappa, saga sover i famnen, pappa är ute och bygger kiosk av lastpallar till Maja, och mormor å Maja leker och läser och myser. Så trött idag, vi vaknade ganska tidigt och Saga har ätit mer än vanligt inatt. Och så blås/regnar det ute och är allmänt halvgrått, så inget utelekarväder direkt.

Oskar åkte till Sthlm efter frukost igår med bror och svägerska och sen kom vännerna vid 12 och stannade länge, så väldigt mysigt 💕. Vi åkte direkt ut hit, blev bjudna på planka med lax, galet gott, Majan och morfar kollade på speedway (fråga mig inte) och vi andra myste i soffan. Så härligt att vara här ute, finns inget som är så lugnande som att vara här.

Ny vecka imorgon, Maja ska få gå till förskolan igen, efter att knappt varit där på en månad typ, hennes ögon är mycket bättre och pedagogerna skulle ge henne droppar i ögonen innan lunch, så hon kan vara där, bästa "fröknarna" som är så fina och måna om barnen, kan inte vara mer trygg än att lämna Maja där hos dem. Bvc och vaccination för Saga ska vi hinna med, utegympa på frisksportarna, hälsa på jobbet, och fira pappa 💕. Och förhoppningsvis träffa vännerna lite i helgen också!

Frukost läsande i mama.

En hel em ute i fredags
Bok efter bok efter bok..
Söndagskänsla 💛


Kommentarer


Kommentera inlägget här: