first day of my life

Känslorna utanpå

Kategori:

Sen igår har jag haft en klump i magen över ett inlägg jag läste på Facebook som en gammal vän som är polis i Stockholm skrivit... En 6årig pojke som bevittnat sin mamma bli misshandlad av sin fulla pappa... Det gör så ont i mig och jag kan liksom inte släppa det, jävla alkohol, det borde vara olagligt!!! Stackars alla dessa barn, och snart är sommaren här, och mångas trygga plats i skolan stänger och vad händer med dessa barn under 3månader hemma. Usch...

Alltid känslorna utanpå när det gäller barn som far illa... Blir ju inte bättre av att se på Sofias änglar heller, gråttv.

Vi har haft en fin dag hemma efter en riktig lekhelg. I lördags träffa vi mina vänner och barn hos Ronja och på kvällen kom Anton, Madde, Fredrik och barnen för att grilla och leka. Sen tog Maja sovmorgon till halv10 igår, hon körde slut på sig själv med kompisarna 😊. Igår hämtade vi hem en kiosk som pappa byggt till Maja och Saga, Oskar och Maja gick ut och kollade på Charlies fotbollsmatch här utanför tillsammans med farfar och Lilia som följde med hem och lekte en stund efter. Idag har vi målat teckningar, vikt massa kläder och lekt ute. Bara varit. Imorgon är det förskolan för Majan en stund och jag ska nog åka in till Linköping för att inhandla lite saker inför Kroatien som inte finns i stan.

Men först, söva sötbebisen och sen sova!


Måste ge Maja massa beröm här också som varit blöjfri nästan hela helgen, så duktig och det händer nästan inga olyckor alls, heja henne!



Kommentarer


Kommentera inlägget här: