first day of my life

En ny måndag

Kategori:

Sitter i soffan med en Saga sovandes i famnen. Det regnar utanför och har gjort hela dagen. Mysigt men småsegt, kan ju inte vara ute med Saga om hon är vaken men jag och Maja passade på att leka i sandlådan en stund iallafall när hon sov i vagnen under tak. Annars har vi lekt inne. Dockorna har varit hos doktorn, vi har läst och varit i skolan och Maja dukade upp till fest för oss alla ett tag också. Spelat spel, byggt duplo och målat. Man hinner en del på en dag, kanske inte så mycket vettigt vuxligt men mycket lek. Och jag är ju faktiskt ledig för att vara mamma och inte städerska och kokerska och så vidare (sa hon med glimten i ögat 😛). Maja är förskyld, igen, och ögonen är fortfarande inte bättre. Vi har ögondroppar för pollen just nu, och så tog hon blodprov i fredags för att se om det verkligen är det som stör, tycker inte det är så stor skillnad. Hoppas på svar snarast så vi kan gå vidare annars, såhär kan hon inte ha det, stackars!! Hållt på i över en månad nu, usch.

I veckan ska jag på efterkontroll, ska iväg och väga Saga, tjejmiddag på fredag med ett härligt mammagäng, och sen ska jag och barnen sova hos mormor och morfar när Oskar är på "grabbdag" på lördag. Martina skulle försöka komma hem också, hoppas hoppas ♥️! Maja får vara hemma från förskolan imorgon iaf, vi får se om det blir öppna förskolan då istället, vi kom ju aldrig iväg idag. Nu ska jag blunda ögonen en stund medan Oskar å Maja gör pannkakor ute i köket.

"För vi ska ta en groupie"
Tröttnar aldrig på detta även om det blir färre tillfällen än med Maja då Sga oftast får sova i vagnen för att jag ska ha händerna fria för Maja och fix.
Igår kväll fixade vi samma frisyrer. Älskar att fixa med Majas hår, tyvärr känner hon inte alltid detsamma men ibland 😛.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: