first day of my life

sommaren?

Kategori:

Här lyser sommaren fortfarande med sin frånvaro och jaa, lite trist känns det ju allt. Men det verkar som att det ska bli sol och varmt nästa vecka så får hålla tummarna för att vi får uppleva lite stranddagar och vackra kvällar. Förra sommaren var ju så fantastiskt härlig (även om jag mestadels låg nere i källaren och sov/kräktes och var alldeles nygravid) men vissa fina stunder fick vi ju och många mysiga grillkvällar ute på notvarpsstigen. Men juli har ju inte börjat än så hoppet finns fortfarande :). Oskar har sen semester detta år så han börjar inte förän 20juli, tur det, annars hade det känts lite trist.
 
Vi ska till Astrid Lindgrens värld, en sväng till Kolmården och ev Liseberg, och så vill vi ta med farfarn till gränna och visingsö. Sen är det bröllop i början av augusti såklart mellan Fredrik och Marthina, men annars är sommaren tom på planering, och det känns kul, vi får se helt enkelt vad vi hittar på.
 
Nu är helgen snart här, och vi ska fira Martinas examen med att laga en 3-rättersmiddag på lördag, och så är det VM i triahlon på dagen som vi såklart ska gå och titta på, har aldrig varit på en sån tävling förut så det kan bli spännande. Imorgon ska vi till radiomuseet som tydligen har en alfons-utställning, hoppas det uppskattas av lilla loppan :).
 
Oj vilket oinspirerande inlägg... Kanske har någonting mer vettigt att säga en annan dag, haha. 
 
varför inte dansa lite i regnet, man får ju göra det bästa av situationen :)
Här ammar vi våra bebisar samtidigt 😍

Älskar ihjäl den här godingen, vilken lycka att du kom till oss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här: