first day of my life

Opatija

Kategori:

Bloggen har stått och dammat ett tag, har ju egentligen massa att skriva om men vet inte vilken ände jag ska börja riktigt.
 
Vi kom iallafall hem från Kroatien för en vecka sen och veckan där var alldeles ljuvlig! Solen lös precis hela veckan, det var över 30grader varmt och huset var toppen. Stort så alla fick sin egen vrå och slapp gå på varandra hela tiden. Vi var nere "på byn" ett par dagar och åt ute två kvällar. Tyvärr lite mindre än vi kanske tänkt på grund av att backen upp till huset i princip var omöjlig att köra upp för om man hade en stor bil som vi. Och att försöka gå med barnvagnar där var bara att glömma. Så det blev att vi spenderade mestatiden i huset men det var lite tanken också, tid att umgås och prata och bara vara tillsammans, vilken vi såklart uppskattade 💕. Vi spelade kort, badade och solade, lekte och lagade mat. Och bara spenderade tid tillsammans, vilken inte händer så ofta längre. Maja fick vara i centrum och Saga brydde sig inte alls om värmen utan var som vanligt i princip och trivdes mes uppmärksamheten.
 
Resandet gick över förväntan, men tog tiiid. Tåg motala-Lund på fredagen. Sen tåg Lund-Kastrup på lördag morgon. Kastrup-Zagreb med flyg och sen två timmar i bil till Opatija. Och sen samma procedur på vägen hem. Vi var möra när vi klampade genom dörren hemma i söndags kväll, men glada och nöjda över den fina resan vi fått tillsammans! 
 
Mamma och pappa, tusen tack för denna resa. Ett minne att spara i hjärtat och ta fram regniga dagar. Vi är så tacksamma för allt 💜!
 
På utforskande promenad i vackra byn.
Älskade älskade bror och syster ♥
Min absoluta favoritbild, min vackra mamma!
världens bästa bebis.
en bra bild fick vi till iallafall :)
busungen som åt mest glass och chips och mindre mat...
mycket tid att mysa mellan syrrorna!
 
Det tar oändlig tid att ladda upp så det kommer fler bilder framöver :)
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: