first day of my life

mysdag

Kategori:

Vilken härlig dag vi har haft. Gjort ingenting alls egentligen men alla har varit glada och nöjda :). Maja och Oskar har haft en riktigt dotter-pappadag medan jag och Saga myst i soffan mest. Så härligt att "lämna över" när Maja inte kräver mamma all in utan Oskar går lika bra, då är det bara att njuta. De åkte till Borensberg och farfarn en stund medan jag å Saga tog en tur till maxi och handlade kvällsmat. Feta/spenat-paj med fejkbacon och sallad, nam nam.
 
Midsommaren igår var lugn men mysig. Vi åkte till ett firande i stan, kollade på när det dansades runt stången, Maja är ju inte så mycket för att aktivt delta i sånt där "tjafs" men titta på gör hon gärna, haha. Sen fikade vi lite och hälsade på bekanta och så. Mamma, pappa och farfarn följde med upp, fint att de vill dela dessa dagar med oss. Efter liten amningspaus hemma åkte vi vidare till Sanna och Martin där vi blev bjudna på smarrig grillmiddag. Barnen lekte fint och alla fick tid att prata. Saga sov en del i bärselen men har varit lite seg idag, sovit mycket, man märker fort när hon blivit lite överstimulerad. Men nångång då och då gör ju ingenting, bara hon får tid att återhämta sig sen :). En fint firande av sommaren helt enkelt men härliga vänner. Sanna ska ha en bebis om bara några veckor, och Ronjas tredje bebis kommer i november om jag inte minns fel, så jag får dessa härliga tjejer att dela mammaledigheten med denna gång också, hurra!
 
Härligt med tre-dagarshelg och imorgon har vi inga planer alls heller, jag är sugen på badhus, vi får väl se vad resten av familjen säger om det :).
 
EN bild från hela midsommar, man får ju skämmas....
Maja spexarn :)
Älskar detta, bebismys!


 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: