first day of my life

Äntligen

Kategori:

Wihoo Äntligen "resa till Kroatien" veckan. På fredag vid lunch åker vi tåg ner till Lund, sover hos Martina och på lördag flyger vi från Köpenhamn till Zagreb. Väderprognosen lovar ca 30grader och strålande sol så håll tummarna att det kommer fortsätta se ut så, vore ju alldeles fantastiskt härligt! Mycket stt fixa med inför resan dock. Packa, och städa hela huset. Vi har hyrt ut till vätternrundan så måste fixa fint innan vi åker, vilket känns lite stressigt men det ska nog gå bra. Och packningen ska jag fixa med imorgon och hoppas bli ganska klar så jag kan känna mig lite mer lugn. En hel vecka med älskade familjen, längtar ihjäl mig ♥️.

Idag lekte vi hos svägerska och kusin på fm, vi stora drack kaffe och barnen lekte nästan 3timmar utan bråk, kiv eller gnäll. Tålamodet tröt i slutet hos båda barnen och då kom tårarna men helt paff, älskar när det händer! Sen har vi hållt oss inne från blåst och konstigt väder. Gjort armband och rensat i köksskåpen.. Kul kul. Nu sovaförnatten-ammar Saga och jag ska sova strax jag med.

Roligare än så blir det inte idag.. Helgen var lugn och vi har mest fixat hemma. Och jag har klippt av allt hår, en sån befrielse 😛.

Prinsessan och Pippi
Klipp klipp...


Kommentarer


Kommentera inlägget här: