first day of my life

Sen kväll

Kategori:

Tiden rullar på, Oskar jobbar en vecka till innan semester och jag och tjejerna håller oss sysselsatta genom att träffa familj och vänner och hitta på bus på dagarna. Förra onsdagen kom ju sommaren fram tills i söndags så vi har mest hängt ute på notvarpsstigen och badat massa, ätit glass och god mat. Martina har varit hemma och bott därute så massa mys med henne har vi tagit oss tid för, för idag flög hon sig själv till London för att bo. Ledsamt att ha henne långt borta igen, men glad för henne och Sams skull att de får bo och leva tillsammans efter 5års distans-förhållande av och till...

Vet inte i vilken ände jag ska börja blogga, har massa att skriva och massa bilder men det tar ju så mycket tid, tid som barnen tar ifrån mig. Det är ju hejbaburiba hela dagarna såklart med en frågvis nästan 3åring och en liten bebis som i och för sig nöjer sig med det mesta, alldeles underbar är hon vår älskade Saga, så anpassningsbar och jättego och glad mest jämt.

Imorgon ska vi in till Linköping en sväng, äta lunch på Ikea och leka i trädgårdsföreningen, om det inte spöregnar förstås, då blir det nån inneaktivitet.. Sen är det helg äntligen och sen en vecka kvar innan vi får vara hela familjen i 4veckor, ska bli alldeles underbart mysigt!


Lite bilder sen sist, det finaste att se varje dag är Majas kärlek till sin lillasyster och Sagas fascination av Maja, hon lyser upp såfort hon är i närheten, helt magiskt att se, och jag antar att kärleken mellan dem bara kommer fortsätta att växa sig starkare. Att få ge sina barn syskon måste vara den finaste gåva av alla 💕!


Kommentarer


Kommentera inlägget här: