first day of my life

semester.

Kategori:

Så mysigt med semester tillsammans. dagarna på astrid lindgrens värld var så himla mysiga, mycket folk men det gick bra ändå, barnen såg det viktiga och hade det bara väldigt kul medan vi gick runt i alla de små världarna. Det var tur att vi hade två dagar på oss för oj så mycket det finns att se och hitta på, det gäller att inte slöa runt allt för mycket, men ändå låta barnen bestämma takten. Vädret var helt ok och vi slapp regn, yay.
 
I fredags hade vi möhippa för Marthina och jag kunde vara med mestadelen av dagen och den var riktigt lyckad och Saga var glad mest hela tiden, så skönt! Det var yoga, trädklättning, brunch, afrikansk dans till livetrummor och sen middag tillsammans. Hon har så många fina vänner och jag är glad att jag fick vara med och dela dagen med dem. Imorgon åker vi äntligen till Alingsås och träffar Camilla, Emelie och Linn med familjer och på tisdag åker vi vidare till Göteborg för att gå på liseberg och bo på hotell, mys mys mys :). Ska bara lulla runt, kanske hinna med slottskogen och kolla i lite affärer, annars mest hänga på hotellet som har takpool och visst ska vara fancy och bra!
 
Sen blir det några dagar med fix inför helgen då vår tjej fyller 3år. Kalas med kompisarna på lördagen och familjefirande på söndagen. Hon har pratat om att bli 3 år läääänge nu och äntligen kommer födelsedagen, hoppas hon blir glad över allt vi tänkt ut och presenterna :).
 
hos bröderna lejonhjärta
i huset hos kajsa kavat
hos madicken fanns kul gamla saker
pippis sockerdricksträd, vilken grej!
madicken hade en kanin och Maja blev kär!
Och godingen som betedde sig exemplariskt. Hängde i ergobabyn eller låg i vagnen och hade det gott :).
Trion som mestadels var bra kompisar 😊

Mys vid frukosten

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: