first day of my life

Maja ♥️ Tina

Kategori:

Hela helgen har vi njutit av att umgås med min syster som kom på mysbesök från Lund. Maja älskar ju ihjäl den där mostern hon har, himla fint och det gör mig så lycklig ända in i själeroten att se deras fina band som de har tillsammans, Maja som är väldigt restriktiv med kärlek och kramar annars kastade sig nästan i hennes famn i fredags, stor lyckosnyft på den ♥️. 

Oskar kom hem i torsdags em och kände sig hängig, var hemma från jobbet i fredags och låg sen hela helgen i nån slags influensa. Vi bestämde oss därför för att sova hela helgen ute hos mamma och pappa för att få ut det mesta av tiden tillsammans, och Oskar fick hålla sig på avstånd hemma. 

Tar hand om sin sjukling till pappa!

Vi gjorde mest ingenting, bara umgicks, lekte, myste, lagade mat, vilade och Majan har fått 100% uppmärksamhet hela tiden vilket hon såklart sög åt sig. Jag och mormorn låg i lä när hon hade både Tina och morfarn (all-time favoriterna) att köra med hela tiden, haha.


Nästa gång vi ses så är bebis här, känns alldeles galet konstigt men ändå väldigt välkommet, jag är så redo för smärta och förlossning nu, får panik över att inte kunna sova, andas och äta ordentligt för att "någon" därinne tar upp precis varenda mm av platsen mellan brösten och snippan, gaaaah.

V.36, 30 dagar kvar ungefär 💕.

Nu ska jag försöka sova, imorgon ska vi till bvc för 2,5års-kontroll och sen fira farfarn på födelsedagen i borensberg på eftermiddagen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: