first day of my life

Gangsters

Kategori:

Vårt nyår spenderades hemma hos Madde och Karl som är vänner till Fredrik och Marthina och vi blev medbjudna dit, och det var så kul och mysigt och alldeles jättetrevligt. Vi var 7vuxna och 7barn i olika åldrar och alla lekte så himla bra och kvällen flöt på utan några fadäser eller tårar, hurra för det, man vet ju aldrig :). Maten var smarrig deluxe och umgänget kalas så när vi åkte hemåt vid 1 på natten (då var tokMaja fortfarande vaken) kändes det som ett väldigt fint sätt att starta nya året 👍💕.

Marthina knäppte två så fina kort på Maja och Lilia under kvällen, man får bortse lite från Noels pistol i Majas hand, men visst ser de lite badass ut, som ett kort från förr liksom. Jag som minuten innan sagt att Maja aldrig visat intresse för vapen eller "skjutlekar" fick snabbt knipa igen munnen när hon kom gåendes med denna glad i hågen.. Tur man kan låna av kompisar för i vårt hus kommer minsann inga såna läskigheter in 😛.

(Hon fick såklart höra direkt att man aldrig riktar pistolen mot någon, men det förstår ni nog, Lilia som har en äldre storebror la inte så stor vikt vid Majas hot). Bäst att vara tydlig i denna hårda bloggvärld, man vet aldrig vad det är för mammamonster som läser och dömer 😛.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: