first day of my life

Disco

Kategori:

Söndagkväll och jag ligger och lyssnar på värvet i sängen, tänkte sova men bebis har discodans i magen så har lite svårt att hitta en skön ställning att somna i.. Det märks att det börjar bli trångt därinne, svårt att ta djupa andetag, halsbränna och uppstötningar och ja allmänt hemskt tryck på magsäck och så vidare, vilket gör att illamåendet kommer tillbaka av och till, blä. Man förstår ju varför man längtar efter förlossning som höggravid för det är ju inte jättekul direkt att inte få plats i sin egen kropp. Men bebis växer, mår bra och verkar vara en vaken typ, och vaknar ofta till när majan pratar och leker i närheten, det bådar gott. Maja pratar mer och mer om den där därinne och det känns som om hon förstår, liiiite iallafall. Åh som jag längtar efter deras första möte, det ska bli så fint att se ♥️

Vi har haft en skön helg, igår åkte jag å Majsan till råssnäs medan Oskar spelade hockey på fm och sen kom mamma och pappa och hämtade oss och så spenderade vi em på Ikea, mysigt. Idag har vi sågat träd och varit på gympa, Majas favoritgrej, så söt och glad i sin gympa.

I veckan ska vi till Dr.Bang och kolla Majas levaxin-värden, mäta väga och så vidare, det brukar gå fort men Maja brukar tyckte det är hemskt ledsamt tyvärr, fast han knappt tar eller undersöker henne med än allmäntillstånd osv.. Hoppas det blir bättre ju större hon blir. Mamma ska följa med som stöd också så det blir en liten utflykt, får göra en mysig sak av det.

Nej nu ska jag försöka blunda och få en god natt sömn 😊.

Vi mötte solen en stund innan molnen, blåsten och regnet kom tillbaka...


Kommentarer


Kommentera inlägget här: