first day of my life

Storasyster

Kategori:

Det är så stort och ogreppbart detta att det om bara några få dagar kommer finnas en ny liten person i vår familj. Att Maja inte längre kommer vara ensambarn och allt som det innebär. Att behöva dela oss och vår uppmärksamhet med någon annan. Jag har liksom inte tänkt så mycket på det, men kväll bara slog det mig, att det är ett stort ansvar vi har i början av detta nya liv vi snart ska starta att verkligen visa Maja hur oruckbar hennes plats som storasyster och äldsta barn är, och att vår kärlek är densamma till henne, kanske till och med starkare eftersom hon nu får en ny roll, att bli storasyster. Så stort och häftigt och jättetufft säkert ibland men jag är väldigt trygg i att hon kommer älska sin roll som extramamma 😊. Min stora lilla tjej som gjorde mig till mamma, det största som jag upplevt. Hon kommer ju alltid vara speciell för ho n var först, vår försökskanin, och ja, ja tycker vi lyckats rätt bra hittills ♥️.

Mitt hjärta, mitt allt, jag älskar dig så innerligt 💕.


Kommentarer

  • Josefine säger:

    Hej Joanna! Ville bara önska ett sort lycka till! Snart är ni fyra i familjen! Ska bli spännande att fortsätta följa dig här på bloggen. Känns som vi lever väldigt lika liv. Vill bara säga att det där dåliga samvetet du kommer att brottas med, känslan att inte räcka till för både storasyster och bebis, det kommer minska med tiden. Nu är Elvin sju månader och han fullkomligt avgudar sin syster. Kärleken mellan syskon är nog det finaste som finns.
    Stor kram!

    Svar: Hej :) Tack för dina peppord, jag ska minnas det när samvetet säger åt mig att jag är en dålig mamma, för som sagt, att ge någon ett syskon är ju den finaste gåva någon kan få, ska försöka tänka på det. Nu är ju allt nytt och läskigt och jag hoppas amningen ska rulla på bra sen och inte ta allt för mycket tid (önsketänkte kanske), men snart är det iallafall vår och då kan vi sitta ute i lekparken och amma också, win win för alla :). stor kram tillbaka!
    Joanna Gullberg

    2015-02-25 | 19:18:17

Kommentera inlägget här: