first day of my life

Sista helgen

Kategori:

Nu börjar sista helgen som 3 i familjen, antagligen. Eftersom jag nog sätts igång senast torsdag om bebis inte velat komma av sig själv innan dess, vilket jag förstås hoppas så är vi verkligen på slutspurten nu :). Nervös, spänd och förväntansfull över förlossningen, börjat inse hur nära det är nu, och hur jäkla lite man vet, och har koll... Men allt får lösa sig, ska bli skönt att få det gjort minst sagt!

Maja fick välja om hon ville till förskolan en stund idag eller om hon ville vara hemma, haha inte så svårt att förstå vad hon skulle välja, "jag vill mysa med dig hela dagen mamma". Så vi slappade i soffan, bäddade rent sängen, läste massa böcker och tvättade innan vi åkte och lekte hos mormor en stund. Sen kom Oskar hem från jobbet, jag gick upp och toksomnade i sängen medan de cyklade iväg för att mata änder i stan. Fick kalla händer i ansiktet sen som väckte mig och så låg vi och kramades länge innan middagsdags. Maja har haft en sååå bra dag idag, varit strålande glad, skojat, pussats och kramats massor.... Älskade fisen!

Ska försöka somna med Alex och Sigge i öronen och hoppas på en lugn natt till skillnad från förra natten när jag varit uppe tusen gången och kissat och bebis försökt ta sig ut genom huden, det gör ju rätt ont nu när hen tar sig ton och ska försöka sträcka på sig och leva om.

Trött mamma, tokbusig Maja 💕
Knappt stor nu... Snart ett minne blott!


Kommentarer


Kommentera inlägget här: