first day of my life

De där två

Kategori:

Sedan vi fick Maja så var ju vi båda överens om att relativt fort ge henne ett syskon, det var liksom ingen diskussion så när vi blev gravida så var det en sån magisk känsla att ge Maja ett syskon, den känslan var större än allt. Den finaste gåvan man kan få är ju att kunna ha syskon, en trygghet, kärlek och vänskap som förhoppningsvis är livslång. Maja är en fantastisk storasyster. Oroligt omhändertagande, kanske lite för mycket ibland för hon behöver alltid ha koll vad Saga har för sig och vill hjälpa/stjälpa hennes upptåg. Hon leker och busar med henne, puttas, skriker om hon kommer för nära hennes leksaker hon håller på med, och ja beter sig som en syster ska göra. Och Saga bara älskar älskar älskar sin syster, punkt slut. 

Senaste tiden har de liksom verkligen börjat ha ett utbyte av varandra. Idag följde Saga med Maja bakom soffan och sen började Maja busa med Saga så de börjar tokskratta båda två, och mitt hjärta bara dör av kärlek, det är ju så fint. Fast Maja har det lite jobbigt ibland, lilla pysseltjejeb som dukar upp picknick, sorterar pärlor och lägger saker i väskor på exakt "rätt" plats och så kommer Saga och bara röjer runt och det är ju inte kul för någon, haha, stackars Maja skriker i panik, Saga deppar för hon inte får vara med och jag önskar Maja ville leka mer själv uppe på sitt rum så jag slapp höra hennes skrik.

Så fint att få uppleva deras kärlek bli större och starkare genom livet, världens bästa sak att sitta första parkett för! Nu är vår familj komplett för ett gäng år framöver, en eventuell 3a får isåfall komma när barnen blivit lite större sen, det får livet avgöra. Nu ska vi bara njuta av de här två perfekta älsklingarna som jag och Oskar skapat ♥️

Var är dagens lucka?
Mina fina fina fina 💕
Man måste klappa försiktigt Saga..


Kommentarer


Kommentera inlägget här: