first day of my life

Vardag

Kategori:

Onsdag kväll, fotboll på tvn och två tjejer i varsina sängar sovandes på övervåningen. Det känns vardag igen. I måndags började Oskar jobba igen och igår gick Maja till förskolan för första dagen på två månader. Det gick alldeles utmärkt att lämna och jag tror att hon längtat lite grann iallafall, trots att vi haft en alldeles underbar semester (till skillnad från förra året då jag knappt lämnade huset på semestern, nygravid och alldeles vidrigt illamående/trött.).
 
Denna semester har vi verkligen spenderat tillsammans vår lilla familj, åkt på stora och små utflykter och njutit av varje dag på olika sätt. Hunnit träffa vänner och våra familjer, Martina bodde hemma hela juni, vi har varit på ALV, i Alingsås hos Camilla och Robban, lekt på Liseberg och Alfons kulturhus i Göteborg, firat Majas 3årsdag med två kalas, varit på möhippa/svensexa/bröllop, hängt i Borensberg, varit på Visingsö (jösses vad vi hunnit med) och sen har vi ju faktiskt haft några soldagar på stranden iallafall. Ska jag vara ärlig är jag inte jätteledsen över att vädret varit sådär, för stranddagar med en liten bebis är ju inte helfestligt, sand överallt och klibbigt för oss båda att amma och försöka hålla sig i skuggan, så vi är ganska nöjda ändå. Vi fick ju uppleva solen med råge i Kroatien i juni och hela augusti har ju varit solig, och alldeles lagom varm för allas del :)!
 
Saga har gått från en miniminibebis till ett halvårs-troll om en vecka och det är så himla häftigt hur tillfreds hon är med livet, och vi bara älskar ihjäl oss i den där gudingen allihopa, så tacksam och nöjd och lycklig! Nu i höst ska vi börja med babysång och sen gå till öppna förskolan litegrann tänkte jag. Sen har jag ju Sanna hemma med bebis, och Ronja blir mammaledig i november så jag hoppas på mycket mys tillsammans med dem ☺️. Och Majan som växer mentalt för varje dag, det är så häftigt med alla varför-frågor som kommer mest hela tiden och hur hon verkligen klurar på saker. Hon har verkligen njutit av att vara ledig, och att ha oss båda nära, och vi har kunnat landa i den nya familjen, och nu när hösten kommer känns det som många saker man tänkt göra (blöjfri/nappen/ta vissa konflikter osv Har vi löst och kommit på bra rutiner för det mesta.
 
Än är ju inte sommaren riktigt slut, men jag är lycklig över tiden vi spenderat tillsammans dessa veckor och vi känns nästan nykära allihopa :). Nu laddar vi för en mysig mamma-ledighöst.
 



Ett virrvarr av bilder sen sist, nu ska jag ordna till mig själv och blogga lite mer ordentligt när tid finns!

 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: