first day of my life

sol.

Kategori:

Augusti levererar verkligen vackert väder, dessa dagar får man verkligen ta tillvara på och insupa på d-vitamin och ljus, för snart är hösten här på riktigt med mörka eftermiddagar/kvällar och ett annat lunk. Vi har haft en fin helg med både vänner och familj, Saga har haft lite svårt att komma till ro att sova på dagarna så idag efter lunch så ammade jag henne till sömns i famnen och sen låg hon däckad i soffan i två timmar medan Oskar och Maja både hann med lunch, lek och maxi-handling. Tröttmössa. Får kanske bära henne i ergon ett tag för det verkar som hon behöver lite omsövning efter någon halvtimme då hon vanligtvis vaknar till i vagnen efter en sovlur. Eller så behöver hon lite mer närhet bara än vanligt, för på dagarna har jag ju lite svårt att ha henne i famnen när Maja ska underhållas och mysas och fixas med. Inte lätt att vara lillasyrra och anpassa livet efter en tokig 3åring.
 
Jag kan inte förstå att vår lilla bebis blir ett halvår den 28e. Ett helt halvår, det känns sorgligt på något sätt att tiden gott så hysteriskt fort, och vi hinner liksom inte med på samma sätt som med Maja. När jag ser Sanna och Martins nya lilla Signe som bara är några veckor så minns jag inte ens att Saga varit så liten knappt, det går föööör fort!
 
Nu ska jag titta på bodyguard och sen sova, imorgon har vi inget planerat, blir nog att ta oss till en lekpark och sen vill jag spela lite spel tror jag, det gör vi alldeles för lite :).
 
 
Igår, en kväll vi kommer minnas länge, vilken fantastisk kväll i vårt vackra varamon.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: