first day of my life

Kalas

Kategori:

ligger platt i soffan efter en härlig dag med kalas för Majan tillsammans med hennes kompisar 👍🏼☺️. 9 små godingar och deras föräldrar bjöds på korvkiosk, glasstårta, fiskdamm och massa lek. Tror alla tyckte det var skoj men tiden gick alldeles för fort och vi hann inte riktigt prata med någon men barnen var nöjda och glada och det är ju det viktigaste! Tänk att vår älskade unge fyller 3 år imorgon ❤️. Hon den där som lärt oss om livet, hon som vi gjort så mycket rätt, och fel, med, hon som gjorde oss till mamma och pappa och därför alltid kommer ha en alldeles speciell plats i våra hjärtan. 
 
Du är så väldigt unik och alldeles speciell Maja. Du har den starkaste integriteten som gör dig så stark och trygg. Du är en riktig Cirkusapa men samtidigt så försiktig. Du frågar oss tusen frågor varje dag om stora och små saker, och du är den mest fantastiska storasystern till Saga, omtänksam och kul. Du är tuff och orädd kring mycket men väldigt klok när det gäller vad som är rätt och fel. Du har precis förstått grejen med att spela ut oss föräldrar mot varandra, det är bedårande ☺️☺️. Du är vetgirig och pysslig och du känns ibland mycket äldre än de få år som du faktiskt är. Du är hemskt envis och bestämd, och du gör oss alldeles tokarga ganska så ofta. Du tror såklart som den 3åring du är att hela världen kretsar runt dig... Det är tufft att inse faktum Såklart. Du älskar att leka med dockor, vagnen och alla dina väskor. Sen lagar du gärna mat till oss eller bjuder på picknick. Du är väldigt kramig och gosig och du kommer med så härliga kommentarer när vi pratar om ditt och datt. Du tycker om när vi hittar på egna berättelser, och du berättar gärna om påhittade sagor. Du är fortfarande väldigt kär i dina nappar men nu är det bara en kortis morgon och kväll som de används. Du får oss att skratta varje dag, du är väldigt tokhärlig, och har humor! 
 
Varje dag är vi tacksamma att vi får vara dina föräldrar, vi älskar dig oändligt och gränslöst Maja ❤️ Imorgon får du äntligen fylla 3år, som du väntat och längtat så länge, vi hoppas att du kommer ha en fin dag med oss!
 
 
Grattis på födelsedagen vår älskling!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: