first day of my life

Herr och fru

Kategori:

I lördags, den 8/8 var det dags för Fredrik och Marthina att bli herr och fru Svärm. Datumet valdes då det är deras älskade mamma, barnens farmor som inte finns hos oss längre, födelsedag. Ett sätt att hedra henne och alltid minnas! 
 
De hade bestämt sig för att ha en intim vigsel nere på stranden med bara vittnen och vigselförrättare så jag och barnen (vi hade ingen barnvakt tyvärr) kom till minglet vid 18. Allt gick frid och fröjd till en början, Saga var nöjd, och Maja å Lilia lekte runt bland allas ben i sina vackra klänningar. Men lagom till att det var dags att sätta sig till bords vaknade Saga som borde sovit för natten och Maja ramlade av en stol och allt blev kaos. Oskar var ju bestman och upptagen så jag hade två gråtande tjejer i famnen och bara kände nej, nu får vi åka hem.
 
De var så vackra och såg så extra kära ut den där kvällen, och jag somnade bitter på natten och ledsen över att jag missat deras kväll, men så är ju livet med småbarn, hade jag bara haft Saga med mig hade nog allt gått lite lättare... Men var ändå glad att vi tog oss dit och fick njuta av deras kärlek ett tag!
 
Hurra till brudparet som ställt till en vacker och kul fest vad jag hört, och fantastisk mat! Grattis till ert giftemål, ni är så fina tillsammans ♥️!
 
 





Kommentarer


Kommentera inlägget här: