first day of my life

Gråa hår

Kategori:

Det är ju alldeles underbart att få vara hemma med barnen på heltid, oftast njuter jag tillfullo av bajsblöjor, prinsesskalas, bebisskratt, bus, och spel, men iblaaaand, då suger de verkligen ut all energi. Idag har verkligen varit en sån dag. Saga har knappt sovit, Maja har velat leka tillsammans och verkligen varit tapper och väntat medan jag försökt hålla trött närhetstörstande bebis nöjd... så efter lunch tog jag vagnen, ståbrädan och gick till stan för lekparkshäng och fika. I stadsparken var det inspark för alla ettor som börjar gymnasiet och jag drömde mig bort lite till de fria dagarna, som ung och ansvarslös tonårig, så fantastiskt härligt och hemskt, men så långt ifrån mitt liv nu :). Saga somnade en till halvtimme i vagnen så jag kunde ge Maja lite ordentlig uppmärksamhet och när bebis vaknade satt hon faktiskt nöjd i vagnen länge medan det lektes. Men så så trött jag är nu, att inte få någon "andningspaus" som när Saga vanligtvis sover 1-2timmar tar massa energi även om hon är världens enklaste bebis.
 
Tur det är helg och pappan är hemma, imorgon blir det smarrig helgfrukost efter lite sovmorgon och så utlovas det vackert väder = bad på notvarpsstigen. På söndag ska vi leka i råssnäs med ett gäng andra familjer, så mysigt och kul!
 
Älskade tjatunge, du gör mig både gråhårig och alldeles knäpp ibland men som du får mitt hjärta att slå volter, du är alldeles underbar!
Lyckopillret som faktiskt börjat uppskatta mat litegrann 👍🏼☺️❤️
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: