first day of my life

Att gunga

Kategori:

Vi har haft en så mysig dag bara familjen. Efter en intensiv födelsedagshelg behövde vi alla lite lugn och ro tror jag. Maja hade en härlig födelsedag igår och var sååå nöjd med sina presenter från oss, familj och vänner och med all uppmärksamhet även om hon minsann inte ville bli sjungen för när hon skulle blåsa ut ljusen i tårtan. Haha hon blev så förnärmad. Hon somnade med nya dockan nära intill och balettskorna jämte sängen. Nu har vi massa nya pussel, spel, målarfärger, nya utklädningskläder, dockan, cykel och gungställning att leka med framöver ☺️.
 
Efter en lugn förmiddag hemma cyklade/gick vi till biblioteket allihop, låna böcker, sen lekparken som snart ska rivas och göras alldeles ny, såååå kul. Sen banken för att fixa fondkonton till barnen och sist en sväng på Lindex för att köpa kläder till Maja med pengar från gammelfarmor. Såå mycket fina kläder de fått in, ojojoj... Synd man inte har några tusen extra på kontot. Måste kolla upp vad både Majan och Saga behöver i höst i klädväg, Saga behöver ju lite ytterkläder och Majan behöver myskläder att ha på förskolan.
 
Oskar spelar fotboll utanför med vänner och båda barnen sover i sina sängen, tvn är avslängd och det är alldeles knäpptyst, så himla rofyllt.
 
imorgon blir det vaccinationssprutan för saga och sen en eftermiddag på stranden hoppas jag!
 
Välling och bulle till frukost, fröken kräsen!
Här förklarar Maja att vi minsann INTE skulle sjunga för henne... Haha
Den här gladskiten har det jobbigt med tänder som vi antar är påväg, svårt att somna på dagarna och lite gnällig, vi är ju så vana vid att hon bara är, glad och nöjd så detta är nytt. Lilla godingen ❤️
Blir så glad av dessa bilder, så härligt att bara vara, tillsammans!❤️☀️👨‍👩‍👧‍👧😍
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: