first day of my life

Tystnaden

Kategori:

Den här tystnaden, när både barnen sover, Oskar är iväg och det är bara jag, en smarrig chokladkaka och tid framför datorn. Bara för en liten stund. Hoppas dock att lilla bebis vaknar för mat snart innan läggdags för nu har det gått lite för lång tid = onda boobies... Idag har det varit vårfest i stan så vi gick in dit för att se Pippi-teater som Maja uppskattade. Vi ska till Astrid Lindgrens värld i sommar så Maja laddar :). Blir dock i slutet på juli så hon får ju längta ett bra tag till. Men längtan är bra. Vi har sagt åt henne att lämna sina nappar till Pippi och Emil också men jag hoppas vi kan göra någon ceremoni snart, för hon behöver egentligen inte nappen längre utan har den mest när hon är grinig, och då kan det ju kvitta.. Vi får se om vi kan hitta på något kul :) 

Att bli blöjfri går också framåt, hon går oftast i trosor hemma och ibland när vi är iväg och än har ingen olycka hänt men hon är lite lat ibland och ber om blöja för att slippa tänka på det, så kanske kommer blöjorna "ta slut" en dag så hon blir tvungen att gå och kissa fast man leker något kul osv. Att känna efter när hon behöver gå har hon ju inga problem med. Så så duktig! Vi började med "Majas Kisslapp" som sitter på toadörren där hon fick ett klistermärke varje gång hon gick, men nu tänker hon inte ens på den längre, bra med belöningar minsann 👍.

Idag blir vår fina Saga 8veckor, kan inte förstå hur tiden bara flyger förbi, hon är så härlig och glad. Äter, sover, myser, ler och pratar och är så enkel! Fantastiskt att se Maja älska sin lillasyster så mycket, bara massa puss och gos och hjälpa till, aldrig att hon blir arg eller ledsen på henne, utan har totalt accepterat sin nya livssituation som storasyster. Vår fina stora tjej!

Äsch nu orkar jag inte bladdra mer, ska kolla sandaler på nätet, Maja behöver ju nya till sommaren!

"Hon vill sitta i mitt knä mamma".


Kommentarer


Kommentera inlägget här: