first day of my life

Ögoninflammation

Kategori:

Maja var lite röd i ögonen när jag hämtade henne från förskolan förra onsdagen, i torsdags morse var de helt igengeggade på morgonen och sen har det bara blivit värre och värre, svullen, rödsprängda och jätteljusskygg har hon varit, dessutom svullnade hon upp bakom örat/käken på ena sidan och fick jätteont fredag vid midnatt så vi fick ringa 1177 och lördag morgon fick Oskar åka till jourcentralen med henne, och fick ögonsalva utskrivet. Och konstaterat att hon har ett dumt virus i kroppen. Igår var första dagen som hon varit vid rätt gott mod, och kunnat vara i ljusa rum/ute utan att få jätteont och behöva blunda. Det har verkligen varit sååå synd om henne, vi har nog alla lidit lika mycket med henne, för fy så jobbigt hon haft det, men ändå varit tapper, en riktig kämpe som hållt huvudet högt ♥️.
 
Påsken har trots allt varit väldigt mysig och fin. Vi flyttade in på hotell "notvarpsstigen" i torsdags kväll och stannade till måndag, alldeles ljuvligt skönt med uppassning och massa kvalitetstid med älskade familjen. Maja har dock varit väldigt anti alla och väldigt känslig (mer än vanligt😛) förutom mig och Oskar men jag tror hon haft mysigt ändå och njutit av att Martina varit hemma ♥️. Vi har lagat mat, ätit massa onyttigheter, spelat spel, pratat, lekt och tittat tv. Och sovit gott såklart. Saga fortsätter vara en väldigt enkel och smidig bebis, och verkar gilla folk 👍. I fredags fick Maja gå skattjakt och leta en present som påskharen lämnat. Hon tyckte det var jättespännande att följa lappar med instruktioner och verkade gilla sitt nya playmobil Noahs ark.
 
Idag är Maja en stund på förskolan, och Saga ligger här jämte mig och sover gott. Hennes mage kurrar gärnet, hon är lite gnällig av och till på dagarna och jag tror hon får i sig lite mycket luft när hon äter eftersom hon har så bråttom, så fortsätter det såhär ska jag köpa magdroppar till henne för att underlätta för henne.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sen ska vi nog ut på en promenad innan vi hämtar hem syrran, får bli en eftermiddag ute i solen sen, så fantastiskt fint väder ute!
 
kul med påskjakt :)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: