first day of my life

Ultraljud

Kategori:

Godkväll :)

Idag har varit ett riktigt bra dag. Vi var lediga, och började dagen lite efter 7 med massa pussar och gos i sängen, Maja hade ingen brådska upp och det var så mysigt, bara ligga och kramas näranära. Sen blev det soffmys, Maja klädde på sig själv utan gnäll, ville borsta tänderna (händer inte utan fajt varje dag direkt) och hoppade glatt in i bilen (som hon ogillar starkt) mot öppna förskolan. Mysigt, lugnt och kul som vanligt, där kommer vi vara mycket när bebis kommer sen :). Hem, äta lunch och så kom farfarn som skulle vara barnvakt medan vi var på ultraljud.

Och allt såg alldeles perfekt ut hos bebis, h*n var busig och aktiv och anledningen till att jag inte känner så mycket rörelser är för att jag har moderkakan i framvägg, precis som med Maja, och då blir det som en stötdämpare i början när rörelserna inte är så starka. Vi vet vem som bor därinne i magen nu, och det känns så fantastiskt kul att veta, och drömma och första tiden när hen kommit till oss, det kommer bli så mysigt så jag nästan inte kan bärja mig ♥️. Åh lilla bebis, växt fort nu så ses vi om några månader, vi längtar efter dig! Vi håller det hemligt ett tag för att hinna berätta för familj och vänner istället för att de ska få läsa det här :)

Tyvärr har illamåendet inte försvunnit helt, idag har jag mått skrutt, och foglossningen gör sig verkligen påmind på vänster sida, så imorgon ska jag ringa och få tid hos sjukgymnast, för många rörelser gör väldigt ont, och på jobbet när man måste bära och lyfta och ta sig upp och ner fort känns det här förjäkligt... Men det löser sig på nåt sätt!

Nu ska jag njuta av kvällen, imorgon kommer vår "Tina" hem och stannar i helgen och jag vet en 2åring som kommer bli väldigt lycklig över att få busa med sin moster hela helgen ♥️.

Här dukas det upp där mamma är i närheten, att få egentid och sminka sig på toaletten, vad är det liksom? Lilla tok!


Kommentarer

  • Emelie säger:

    Åh, så härligt att allt såg bra ut! Blev lite nyfiken nu såklart! Tänk att vi snart har en till liten gosing i vårt gäng.. Helt fantastiskt! ❤️

    2014-10-09 | 23:58:37
  • Emelie Wrangmo säger:

    Det var jag som skrev den tidigare kommentaren.. Missade att fylla i bloggen & skrev ju bara Emelie.. Hihi, nu vet du! ❤️

    2014-10-10 | 00:00:43
    Bloggadress: http://prastegarden.blogg.se

Kommentera inlägget här: