first day of my life

Slutkörd

Kategori:

Söndagskväll, ännu en i blogghistorien hos mig.. I soffan, Maja har precis somnat, eller rättare sagt däckat efter söndagsgympan som brukar ta ut den sista energin för dagen, på bästa sätt :). Idag var jag hemma och lagade mat/vila istället för att följa med (plus att mammagrisen behöver lite mer egentid med sin pappa) och hon är så toklycklig när hon kommer hem och ska berätta vad hon gjort för massa skoj, det är så så mysigt att man smälter totalt. 

Vi har haft en riktig fixarhelg, igår var vi på Ikea halva dagen för att köpa en stor byrå och lite annat krims krams för att organisera här hemma lite. Byrån ska stå i vardagsrummet och rymma alla barnens kläder (inte haft plats för bebis kläder än någonstans) så nu ska jag gå igenom ministorlekarna och se vad vi behöver handla, på allvar liksom och ta tag i det framöver. Vi impulsköpte ett nytt chassi till vår Emmaljunga igår också, är såååå trött på våra fyra fasta hjul som man får ta i som fan för att styra så nu blev det deras nyaste chassi med svängbara hjul. Vi provkörde idag och jag säger bara halleluja, never going back😊 nu ska det bara köpas en ståbräda och en begagnad dubbelvagn sen är den delen iallafall klar.

Resten av dagen spenderas med att bygga/fixa/rita på kartonger, bygga kojor och underhålla Maja inomhus eftersom vi inte hann ut innan det blev mörkt, men idag stack vi ut direkt efter frukost och fick välbehövlig luft trots att det regnade och var grått till tusen... Znark på vädret just nu, men går ju inte att göra nåt åt, tyvärr...

Imorgon bitti ska jag till barnmorskan innan jobbet, hon ringde och bokade om tiden i onsdags, så det ska bli mysigt att börja dagen med att höra bebis hjärta, har längtat efter det ♥️. Sen är det kvällsmöte på jobbet och planeringsdag hela tisdagen tillsammans med alla pedagoger på förskolorna i Motala, hoppas på en givande dag.

Hjälper oss tyda handlingslistan "det står chips här", haha.
Somnar man i vagnen påväg hem från lekparken vid 15 så är man inte så värst trött vid läggdags, så vi hade sällskap på fredagsmyset.
Köfördriv på Ikea, vi hittade en penna och Maja målade en hel saga :)
Och fortsatte halva kvällen.
Söndagsmiddagen är serverad.


Kommentarer

  • Emma martinsson säger:

    Joanna vi ska sälja våran Ståbräda. Mi får gärna köpa den ? Kram

    Svar: Men jaa gärna såklart, vad snällt :) vi kan prata om det när vi ses nästa gång! Toppen! Kram
    Joanna Gullberg

    2014-11-18 | 21:47:33

Kommentera inlägget här: