first day of my life

Gråskala

Kategori:

"Det är grått ute, som pennan" säger Maja och målar lite grått på ett papper. Så rätt du har mitt gullefjun, grått grått grått och jag börjar få lite minipanik över solens frånvaro, känns som att man är med i en läskig film där solen för alltid har försvunnit. Så i helgen tar minsann jag fram julstakarna och stjärnorna och börjar pynta för att få lite livslust igen, så det så :).

Ledig dag idag, öppna förskolan på förmiddagen, lunch och sen var vi ute två timmar och lekte och promenerade runt, så välbehövligt eftersom jag satt inne på studiedag med kommunen hela dagen igår. Majas förskola var stängd pga den anledningen så hon hängde med mormor och hade det visst alldeles underbart mysigt, hurra för det, världens bästa mormor :). Jag var ett vrak när jag kom hem, det blev hämtpizza och sen gick jag och la mig halv21... Vi vaknade 8 imorse men har känt mig heltrött hela dagen ändå, suck.

Kommer jobba halvtid fram till jul iallafall fick jag besked om av barnmorskan i måndags när jag var där och det känns väldigt skönt. Det är precis vad kroppen orkar med just nu.. Bebisen mådde bra därinne, och mina värden var också toppen, lite lågt blodtryck bara. Magen växer och hjärtat lät så fint, så magiskt det är :)

Glädjespridaren ♥️


Kommentarer


Kommentera inlägget här: